detector.media
22.11.2010 14:31
ICTV зняв з показу «Ми з майбутнього – 2» – на прохання глядачів (ДОПОВНЕНО)

ICTV зняв з показу фільм «Ми з майбутнього-2». Про це ТК повідомили у прес-службі каналу, уточнивши, що таке рішення прийняте «у зв'язку з численними проханнями глядачів, думка яких для нас дуже важлива».

 

Показ стрічки перенесли на невизначений строк.

 

ICTV збирався показати фільм 27 листопада, у День пам'яті жертв голодоморів. У прес-службі пояснили, що мають прокатне посвідчення на скорочену версію фільму, видане Мінкультом 7 жовтня 2010 року.

 

Нагадаємо, на початку 2010 року ця стрічка не була рекомендована Міністерством культури і туризму до показу на території України як така, що містить епізоди, у яких «простежується тенденція до розпалювання міжнаціональної ворожнечі та суб'єктивний погляд на історичні події». Автор ТК, політичний аналітик Павло Булгак відзначав, що цей фільм демонструє нові технології антиукраїнської пропаганди.

 

24 листопада «Молодіжний націоналістичний конгрес» планує провести пікетування телекомпанії ICTV з вимогою до керівництва каналу відмовитися від показу «Ми з майбутнього - 2», який організатори пікетування розцінюють як «плюндрування національної пам'яті на догоду російському пропагандистському апарату».

 

Прес-служба «Молодіжного націоналістичного конгресу» заявляє, що перенесення фільму на невизначений строк - це «чергова спроба маніпуляції, що також засвідчує непринциповість українських ЗМІ, їх намагання підлаштуватися до тимчасової кон’юнктури».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY