detector.media
21.11.2010 16:46
24 листопада − пікетування ICTV щодо показу «Ми з майбутнього-2»

24 листопада о 13-00 розпочнеться пікетування телекомпанії ICTV  вимогою до керівництва каналу відмовитися від показу російського фільму «Ми з майбутнього – 2», трансляцію якого запланованого на 27 листопада, у День пам'яті жертв голодомору та політичних репресій.

Під час акції планується проведення міні-перформансу, який символізуватиме «очищення українського телебачення від російського пропагандистського непотребу».

Організатори пікетування вважають, що спроба допустити в ефір даний фільм, в якому під кутом зору іноземної пропаганди викривлюються сторінки української історії, в день загальнодержавної жалоби може бути розціненим лише як «плюндрування національної пам’яті на догоду російському пропагандистському апарату».

Стрічка російського режисера А. Малюкова «Ми з майбутнього – 2» на початку 2010 року рішенням Міністерства культури і туризму була не рекомендована до показу на території України як така, що містить епізоди, в яких «простежується тенденція до розпалювання міжнаціональної ворожнечі та суб'єктивний погляд на історичні події».

Організатор: ВМГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» (МНК) 

Пікет проходитиме біля центрального офісу телекомпанії ICTV (вул. Паньківська, 11)

Контакти: 097-339-99-91,Катерина
063-804-29-66, Сергій

Як повідомляла ТК, У День пам’яті жертв голодоморів ICTV покаже російський фільм про УПА «Ми з майбутнього – 2».

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY