detector.media
17.11.2010 15:45
Апеляційний суд залишив у силі рішення про зниження компенсації Viasat «Поверхности»

Апеляційний господарський суд Києва залишив в силі рішення Господарського суду міста Києва про зниження компенсації з 8 млн до 355,2 тис. гривень, яку оператор супутникового телебачення «Віжн ТБ» (Viasat) повинен виплатити компанії «Поверхность Спорт-ТВ». Про це повідомляє «Коммерсантъ» з посиланням на начальника юридичного департаменту «Поверхности» Вікторію Жиленкову.

 

За словами пані Жиленкової, компанія має намір подати касаційну скаргу і клопотання про невиконання рішення апеляції до розгляду касації по суті.

 

Нагадаємо, 30 березня Верховний суд України (ВСУ) задовольнив повторну касацію ТОВ «Поверхность Спорт-ТВ» у справі проти ТОВ «Віжн ТБ» щодо порушення прав інтелектуальної власності на трансляцію програм та матчів Ліги чемпіонів 2008-2009 сезону на каналах «Україна» та ТЕТ. Суд зобов'язав «Віжн ТБ» виплатити 8 млн гривень «Поверхности».

 

Як відомо, ВСУ є останньою судовою інстанцією, а тому його рішення є остаточним та оскарженню не підлягає. Але 21 травня Viasat подав клопотання до Господарського суду міста Києва, вимагаючи повторного розгляду справи через з'ясування нових обставин. І 27 вересня Господарський суд виніс рішення про часткове задоволення вимог «Віжн ТБ»  і зменшення суми виплат з 8 млн гривень до 355,2 тисяч.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY