detector.media
17.11.2010 12:53
Газета «Комсомольская правда» запустить власний телеканал

На початку 2011 року стартує платний кабельно-супутниковий канал російської газети «Комсомольская правда». Про це повідомляє Media Business Reports.

 

Називатиметься він так само, як і друковане видання. Мовитиме цілодобово, продукт  — інформаційно-розважальний. Керуватиме каналом Ігор Настенко. У проект планується вкласти понад $1 млн.

 

 «Комсомольская правда» стане інтерактивним телеканалом для комунікації з аудиторією газети, основна увага приділятиметься зворотному зв'язку з глядачем. Канал активно працюватиме з соціальними мережами. Окрім цього, будуть включення з регіонів, оскільки газета має велику мережу місцевих редакцій. До створення каналу підключатимуть і зарубіжні корпункти.

 

Канал розпочне з 6 годин ефіру і вийде на повноцінне мовлення до кінця грудня 2011 року. Найближчим часом розпочнеться  внутрішнє закрите тестове мовлення для першої тисячі глядачів з-поміж відвідувачів сайту kp.ru.

 

 За словами директора з маркетингу та інтернет-проектів видавничого дому «Комсомольская правда» Олександра Чекшина, новостворений канал «зможе знайти місце у пакеті будь-якого оператора - адже насправді цікавих каналів не так вже й багато,  і відповідно відчувається дефіцит конкуруючих продуктів».

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY