detector.media
15.11.2010 16:04
Ситком «1+1» «Домашній арешт» за румунським форматом стартує 23 листопада

23 листопада в ефірі каналу «1+1» відбудеться прем'єра ситкому власного виробництва «Домашній арешт». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як ідеться у повідомленні, в основі сюжету - історія маленької української сім'ї Малух: «Тато Костя працює продавцем риби, а вдома на нього чекає дружина-домогосподарка Ната і двоє близнюків 16-ти років - Олег та Аліна. Герої "Домашнього арешту" часто потрапляють до комічних ситуацій, але вони вміють засвоїти з цього уроки і вийти з високо піднятою головою».

 

У фільмі задіяні українські актори, весь серіал знімали в Києві. Герої розмовляють українською та російською мовами. Головні ролі в ситкомі виконують Михайло Кукуюк (голова родини), Леся Самаєва (його дружина), Маша Кондакова (Аліна) і Данило Дорошенко (Олег). Також у ситкомі знімалися Олексій Вертинський (Іван, брат Нати, викладач історії релігії на прізвисько Падре), Ксенія Вертинська та Ольга Лежнева (дружина Івана, колишня стриптизерка).

 

Серіал знятий компанією «1 +1 Production».

 

Режисер ситкому - Антон Гойда.

 

Нагадаємо, серіал створений за румунським форматом. Як розповідала раніше ТК програмний директор «1+1» Вікторія Шульженко, показ нового ситкому планувалося розпочати у січні-лютому 2011.

 

Зазначимо, що за попередньою інформацією цієї зими на «1+1» передбачався також запуск ще одного ситкому власного виробництва за форматом Sony Pictures - «Світ Соні».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY