detector.media
13.11.2010 13:05
Новий мер Полтави припиняє фінансування комунальної газети «Полтавський вісник»

12 листопада новообраний мер Полтави Олександр Мамай заявив на прес-конференції, що Полтавська міськрада припиняє фінансування комунальної газети «Полтавський вісник». Про це повідомляє інтернет-видання «Новини Полтавщини».



«Жодної копійки з міського бюджету більше на "Полтавський вісник" не піде» - сказав пан Мамай. Він має серйозні претензії до газети, зі сторінок якої в період передвиборчої компанії про нього друкували «брудну» інформацію.



Мер вважає, що газета має вийти на «самоокупність» за допомогою госпрозрахункової форми. У разі прибутку працівники газети отримуватимуть зарплату, а міська скарбниця - дохід.



Також на черговій сесії міськради новий мер буде ініціювати заміну головного редактора (зараз його обов'язки виконує Віталій Скобельський, раніше звільнений міськрадою).



14 листопада газета відзначає своє 20-річчя. Нині у ній працює 6 журналістів, 1 фотокореспондент і технічні працівники, всього - близько 20 чоловік.



Газета виходить щочетверга тиражем близько 20 тис. екземплярів, у форматі А3 та розповсюджується у Полтаві. Засновником газети є Полтавський міськвиконком.



«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY