detector.media
13.11.2010 12:47
М1 покаже пряму трансляцію American Music Awards

У ніч з 21 на 22 листопада у телеканал М1 транслюватиме в прямому ефірі церемонію The 2010 38th Annual American Music Awards з Лос-Анджелесу. Початок – о третій годині ночі за київським часом. Про це повідомляє промо-служба каналу.

 

За інформацією промо-служби, це буде вже друга трансляція церемонії на телеканалі М1. Перша відбулася на початку року, тоді телеканал транслював The 2009 37th Annual American Music Awards в запису.

 

Історія American Music Awards починається з 1973 року. Шляхом народного голосування обираються вісім переможців у різних номінаціях. Абсолютним переможцем за кількістю отриманих нагород за весь період існування церемонії був і залишається Майкл Джексон. Він отримав нагороду 26 разів, із них 24 як найкращий сольний виконавець. Минулого року найбільшим відкриттям стала кантрі-співачка Тейлор Свіфт. Вона перемогла одразу у п'яти номінаціях.

 

Цього року на відкриття року претендують троє виконавців: Justin Bieber, Katy Perry та Ke$ha. У церемонії також візьмуть участь Bon Jovi, Jennifer Lopez, Usher, Rihanna, Christina Aguilera та інші.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY