detector.media
12.11.2010 13:18
До Кисельова прийде Табачник, до Шустера – Луценко

12 листопада спеціальним гостем програми «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер» стане міністр освіти Дмитро Табачник. Також участь в обговореннях візьмуть лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок та перший заступник глави Адміністрації президента Ірина Акімова. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

В ефірі політичного ток-шоу обговорюватимуть такі теми:

- право на помилку (Чи має міністр освіти право на помилку і чи готовий Дмитро Табачник визнавати свої помилки?);

- свободу не спинити (Чого чекати від появи ультраправих у великій політиці?);

- недарма лікуватись (Чи стане українська медицина платною? І коли вона стане ефективною? Презентація довгоочікуваної медичної реформи).

 

За інформацією сайту програми «Шустер live», у ток-шоу на ТРК «Україна» дискутуватимуть про те, чи посадять Юрія Луценка і чи витримає країна вантаж податків.

 

Гостями «Шустер live» стануть: лідер «Народної самооборони» Юрій Луценко, народні депутати Володимир Олійник («Партія регіонів»), Василь Грицак («Партія регіонів»), Владислав Лук'янов («Партія регіонів»), Геннадій Москаль («НУ-НС»), Микола Катеринчук («НУ-НС»), Ксенія Ляпіна («НУ-НС»), Сергій Соболєв (БЮТ), голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський, журналіст Віталій Портников та інші.

 

Програма «Шустер live» виходить о 20:25, «Велика політика з Євгеном Кисельовим» - о 22:00.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY