detector.media
12.11.2010 13:10
Пшонка: кількість версій у справі про вбивство харківського журналіста зменшується

Генеральний прокурор України Віктор Пшонка заявляє про звуження кількості версій у справі про вбивство редактора харківської газети «Новый стиль» Василя Климентьєва, пише інтернет-видання «Українська правда».

 

«Я не хотів би вдаватися в подробиці, але, повірте, дійсно багато було версій, кілька відпрацьовано і ситуація звужується до істини», - повідомив генеральний прокурор під час прес-конференції у п'ятницю, 12 листопада.

 

Пшонка нагадав, що цією справою займається він особисто, а також що вона знаходиться на особистому контролі президента Віктора Януковича. «Я вам обіцяю, що як генеральний прокурор буду в майбутньому особисто тримати хід цієї кримінальної справи на контролі - і буду вас про це інформувати», - запевнив він.

 

Нагадаємо, на початку листопада Віктор Пшонка прогнозував успішне розкриття справи Василя Климентьєва. «У місті Харків працює сильна слідчо-оперативна група із керівників МВС, центрального апарату і центрального апарату Генпрокуратури», - цитує генпрокурора інформагентство «Ліга. Новини». Він зазначив, що кримінальна справа розслідується професійно, і для успішного розкриття злочину потрібен час.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY