detector.media
11.11.2010 13:37
«1+1» запустить шоу «Чотири весілля» за британським форматом

Канал «1+1» оголосив про запуск нового розважального шоу «Чотири весілля», а також про кастинг для учасниць проекту. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

За задумом проекту, в одному випуску програми зберуться чотири майбутніх дружини. Дівчата спостерігатимуть за підготовкою одна одної, а згодом виставлятимуть оцінки за сукню нареченої, місце проведення весілля, а також висловлять свої загальні враження від святкування.

 

Дівчина, яка отримає найбільшу суму балів від «подруг», отримає подарунок - «п'ятизірковий медовий місяць у найкрасивішому куточку планети».

 

Як ідеться в повідомленні, кожне весілля матиме оригінальну задумку, «адже весілля у розкішних замках, весілля байкерів, весілля Шрека і Фіони, весілля в соляній шахті, весілля ботанів-аспірантів у гуртожитку, і навіть весілля нудистів - не межа фантазії».

 

Взяти участь у шоу «Чотири весілля» можна, заповнивши анкету на сайті каналу «1+1».

 

Як уточнила ТК програмний директор «1+1» Вікторія Шульженко, шоу «Чотири весілля» створюватиметься за однойменним британським форматом Four Weddings. У Великій Британії цей проект почав виходити на каналі Living TV у 2009 році. У 2010 році шоу за таким самим форматом запустили в США (TLC) та Австралії (Seven Network).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY