detector.media
11.11.2010 10:29
Справа Олега Кашина втретє змінила слідчу групу

10 листопада за наказом голови Слідчого комітету при прокуратурі (СКП) Олександра Бастрикіна справу про напад на журналіста «Коммерсанта» Олега Кашина передали в головне слідче управління (ГСУ), таким чином нею займатиметься уже третя слідча група. Про це пише російська газета «Коммерсантъ» з посиланням на представника СКП Володимира Маркіна.

 

Як повідомляє видання, вчора голова СКП провів оперативну нараду, під час якої заслухав хід розслідування кримінальної справи про напад на Кашина (за ст. 30 і 105 КК РФ). За результатами наради, Олександр Бистрикін і віддав наказ передати кримінальну справу у відомство ГСУ. Крім того голова СКП «доручив слідчим провести низку необхідних слідчих дій і оперативних заходів по цій  справі».

 

Днями уже декілька томів справи надійшло зі столичного СКП в ГСУ, де відтепер нею займатимуться спеціалісти управління з особливо важливих справ, пов'язаних зі злочинами проти особистості та суспільної безпеки, яким керує Павло Барковський.

 

Як повідомляла ТК, раніше Справу Олега Кашина передали першому відділу з розслідування особливо важливих справ слідчого управління по Москві, а керівником слідчої групи було призначено начальника відділу Ірину Кирчанову.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY