detector.media
05.11.2010 17:16
9 листопада – майстер-клас для журналістів на тему «Найкращі практики соціальних інформаційних кампаній»

9 листопада 2010 року відбудеться безкоштовний майстер-клас для журналістів та редакторів з представниками Міністерства праці, соціальних відносин, сім'ї та солідарності Франції на тему проведення успішних соціальних інформаційних кампаній, які були обговорені напередодні з представниками Міністерства України у справах, сім'ї, молоді та спорту та Державної соціальної служби.

 

Місце проведення: приміщення УНІАН за адресою вул. Хрещатик, 4.

 

Час проведення: з 18.00 до 19.30

 

Експерти: Елізабет Том-Гертейнріш  (Elisabeth Tome-Gertheinrichs), Марі Керль (Marie Keirle).

 

Майстер клас відбудеться за результатами семінару з обміну досвідом для представників Міністерства України у справах, сім'ї, молоді та спорту та Державної соціальної служби, де представники Міністерства праці, соціальних відносин, сім'ї та солідарності Франції представлять найкращі практики з розроблення та організації соціальних комунікаційних кампаній.

 

Участь у майстер-класі тільки за попередньою реєстрацією.

 

Для участі необхідно заповнити та надіслати заявку (ПІБ, місце роботи, посада, моб.тел., e-mail) на адресу: osushytska@internews.ua до 16:00 8 листопада 2010 року з позначкою в темі листа: ministry workshop.

 

Із запитаннями звертайтеся до Ольги Сушицької, моб. 067-243-63-55, osushytska@internews.ua.

 

Довідка про експертів:

 

Пані Елізабет Том-Гертейнріш  (Elisabeth Tome-Gertheinrichs), Міністерство праці, соціальних відносин, сім'ї та солідарності Франції, начальник Управління з прав жінок та гендерної рівності. 

 

Пані Марі Керль (Marie Keirle) керівник Генерального директорату з європейських і міжнародних справ, та соціального включення Міністерства праці, соціальних відносин, сім'ї та солідарності Франції, основним завданням якого є підтримка соціальної згуртованості і поліпшення якості життя в Європі, при одночасному дотриманні прав людини і поваги людської гідності. До сфери діяльності Генерального директорату з соціального включення входить поширення європейських стандартів в соціальній сфері і в сфері охорони здоров'я, підтримка етнічного і культурного різноманіття і здійснення співпраці у сфері соціального розвитку. Марі Керл закінчила Інститут політичних досліджень в Парижі, а також отримала диплом Національної школи державного управління (Ecole Nationale d'Administration). Працювала заступником фінансового аташе у Посольстві Франції у Лондоні. Була суддею адміністративного суду Парижа при Міністерстві юстиції, де займалася питаннями мігрантів і прохачів притулку, а також питаннями оподаткуванням.

 

Семінар відбудеться у рамках діяльності Мережі соціальної журналістики в Україні, ініціатором створення якої виступив проект Європейського Союзу «Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент». Завдяки мережі журналісти мають можливість ознайомлюватися з найкращими практиками та обмінюватися досвідом для розвитку соціальної журналістики

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY