detector.media
30.10.2010 12:40
Українська прем’єра фільму Лозниці «Щастя моє» зібрала близько тисячі глядачів

На українську прем'єру фільму Сергія Лозниці «Щастя моє», яка відбулася 29 жовтня в рамках конкурсного та прес-показу ювілейного МКФ «Молодість», прийшло близько тисячі глядачів,  повідомляє прес-служба SOTA Cinema Group.

 

Представити картину приїхав до Києва режисер фільму Сергій Лозниця, актори Ольга Шувалова і Віктор Нємєц, а також непрофесійні актори Юрій Свириденко та Василь Хулап.

 

За словами продюсера картини Олега Кохана, найближчими місяцями планується прокат фільму на великих екранах України. Зазначимо, що права на прокат кінострічки «Щастя моє» уже придбали дистриб'ютори 20 країн і скоро її побачать у Франції, США, Португалії, Бразилії, Греції, Ізраїлі та інших.

 

Як писала ТК, прем'єра ігрового фільму «Щастя моє» відбулася у травні 2010 на МКФ у Каннах. Також на відкритому російському кінофестивалі «Кінотавр» фільм здобув приз за кращу режисуру і приз Гільдії кінознавців та кінокритиків, а також гран-прі МКФ молодого європейського кіно «Vоices», приз «Срібний абрикос» МКФ в Єревані.

 

Нагадаємо, що у вересні «Щастя моє» отримав приз XIX Відкритого фестивалю кіно країн СНД, Латвії, Литви і Естонії «Кіношок-2010» за кращий сценарій.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY