detector.media
29.10.2010 21:00
«Савік Шустер cтудія» та 5 канал проведуть спільний телемарафон

31 жовтня з 21:58 «Савік Шустер cтудія» спільно з 5-м каналом проведуть спільний телемарафон «Свобода вибору», присвячений виборам до місцевих рад. Про це повідомляє прес-служба 5-го каналу.

 

Ведучими проекту будуть Петро Мага («Савік Шустер студія») та Лариса Губіна (5 канал).

 

До студії 5-го запросять політиків країни, політологів та іноземних спостерігачів. Щогодини розмову у студії доповнюватимуть випуски новин з останніми подіями.  Також будуть включення з найбільших міст України.

 

Організатори проекту обіцяють, що глядачі 5-го каналу першими дізнаються результати екзит-полів, які спеціально для телемарафону готують партнери проекту. «Для проведення екзит-полу, на карті України ми визначили найбільш показові округи. На їх прикладі ми проаналізуємо перебіг виборчої кампанії та складемо прогнози її результатів», - каже Савік Шустер, який презентуватиме результати власного екзит-полу соціологічної служби «Савік Шустер студії».

 

За інформацією 5-го каналу, під час марафону будуть представлені результати всіх екзит-полів з найбільших міст України

 

«Цим ефіром "Савік Шустер cтудія" планує означити фінал серії програм під загальною назвою "Свобода вибору", які виходили протягом виборчої кампанії у різних містах України. Для глядачів 5-го каналу даний проект є можливістю представити на спільному майданчику різні точки зору», - зазначено у прес-релізі.

 

Протягом проведення телемарафону представники ЗМІ мають можливість відвідати «Савік Шустер cтудію» за попередньою акредитацією.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY