detector.media
28.10.2010 17:41
Фільм Наталки Фіцич «Сам» отримав «Бронзову оливу» на фестивалі у Чорногорії

Фільм «Сам» з документального циклу Наталки Фіцич «Відкрита зона» отримав «Бронзову оливу» 15-го Міжнародного телефестивалю у Барі (Чорногорія) у номінації «Документальні фільми».

 

У коментарях ТК Наталка Фіцич розказала, що участь у фестивалі взяли понад 500 робіт з різних країн. Це був єдиний український фільм, який потрапив до конкурсної програми.

 

«Минулого року цей фільм представлявся до "Телетріумфу", але ми не вийшли у фінал», - сказала вона.

 

За її словами цей фільм розповідає про 14-річного хлопчика Костю Бурого, який залишається без батьків і рідних. Його хотіли віддати до інтернату, але він категорично від цього відмовився і навіть наголосив, що покінчить життя самогубством, якщо туди потрапить. Тому йому дозволили залишитись у домі бабусі.

 

«Це фільм про самотнього хлопчика, про людяність, про те, що люди не вовки, і про те, що самотня людина змогла знайти тепло у цьому світі. Цей фільм демонструвався у рамках «Відкритої зони» на Першому національному. І після його виходу в ефір було ледь не найбільше відгуків. Люди дзвонили, цікавились і навіть назбирали певну суму для хлопчика», - зазначила Наталка Фіцич.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY