detector.media
28.10.2010 12:24
Лондонський суд відмовив «Відео Інтернешнл» у справі по «1+1»

Лондонський міжнародний третейський суд відмовився задовольнити претензію «Відео Інтернешнл» до корпорації СМЕ щодо виплати $58,5 млн компенсації за дострокове розірвання контракту. Про це повідомляє російська газета «Коммерсантъ».

 

Нагадаємо, майже з моменту заснування «1+1» і до весни 2010 року СМЕ була співвласником українського телеканалу «1+1», а «Відео Интернешнл» з 1996 року продавав рекламу на цьому каналі. Напередодні 2009 року, коли СМЕ стала мажоритарним акціонером і перейняла на себе управління, вона достроково розірвала договір з ВІ, «1+1» відкрив власний департамент продажів. При цьому корпорація погодилася виплатити ВІ компенсацію $4,9 млн, але ВІ через суд затребувала $58,5 млн.

 

30 вересня, повідомляє російська газета, Лондонський міжнародний третейський суд відмовив ВІ та зобов'язав компенсувати судові витрати корпорації СМЕ. При цьому за російським селлером залишається право подати ще один позов. За словами директора з корпоративних комунікацій ВІ Антона Чайкіна, компанія ще не вирішила, якими будуть її подальші кроки.  

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY