detector.media
21.10.2010 13:36
Нацрада відклала продовження ліцензії ТРК «Київ» доки не поговорить з мерією

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 20 жовтня відклала розгляд питання про продовження терміну дії ефірної ліцензії ДКП «ТРК "Київ"», до наступного засідання, яке відбудеться 27 жовтня. При цьому термін дії ліцензії у ТРК завершується 28 жовтня.

 

Члени Нацради нагадали т. в. о. гендиректора ТРК «Київ» Дмитрові Джангірову, що компанія має три попередження й один штраф і вони не мають права продовжувати ліцензію. У відповідь на це пан Джангіров зазначив що протягом останніх місяців мовлення телеканалу відповідає умовам ліцензії. «Навіть якщо людина чотири рази відсиділа, у 45 років їй видають новий паспорт», - провів аналогію керівник ТРК «Київ».

 

«Чи є у вас хоча б якісь перспективи покращення мовлення і виведення його з популістського формату на інформаційний, щоб глядач розумів, у якій державі і якій столиці він живе?» - поцікавилася заступник голови Нацради Лариса Мудрак. Пан Джангіров заявив, що він не коментуватиме слова «популізм» і «в якій країні ми живемо», тому що «сподівався, що після 7 лютого цих слів ми чути не будемо». Він також відкинув усі закиди щодо невідповідності ТРК «Київ» званню головного столичного мовника і знову звернув увагу на те, що канал розвивається, виходячи з обмеженого фінансування.

 

Член Нацради Оксана Єлманова запропонувала «протягти руку допомоги» і направити лист до мерії, у якому звернути увагу на її актив - ТРК «Київ». Члени Нацради пристали на цю пропозицію і вирішили перенести розгляд на тиждень, запросивши на засідання Нацради представників Київської міської державної адміністрації.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY