detector.media
21.10.2010 10:35
Телеканал КХЛ доданий до списку адаптованих

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 20 жовтня ухвалила рішення про розширення Переліку програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і ретрансляція яких на території України не обмежується згідно з ч. 1 ст. 42 Закону України «Про телебачення і радіомовлення».

 

До списку адаптованих додано канал КХЛ (KHL TV Channel) - російський спортивний телеканал Континентальної хокейної ліги, мова російська й англійська, реклама не зафіксована, але передбачена. Телеканал долучений до списку у відповідь на звернення асоціації «Укртелемережа».

 

Нагадаємо, раніше на засіданні 21 квітня до списку адаптованих було включено канали «РТР-Планета», TVCi і «Теле 9», 12 травня - «Еврокино», «Вопросы и ответы», «Домашние животные», «365 дней», Universal Channel, Sci-Fi Channel (SyFy Universal), «Психология 21», 7 липня - «Беларусь-ТВ» і Da Vinci, 14 липня - «Кто есть кто» і Viasat Nature, 21 липня - Nat Geo Music та Investigation Discovery, 28 липня - «ССTV Русский» і «Страна», 29 липня - «Моя планета» і Sony Entertainment Television, а 22 вересня - «Белсат TV» і Kids Co.

 

Таким чином, станом на 20 жовтня, Перелік іноземних програм, ретрансляція яких не обмежується, містить 130 каналів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY