detector.media
22.10.2010 13:01
Чат із Сергієм Андрушком завершено
Чат із Сергієм Андрушком завершено
Тема: «Якість українських новин і телебудні на СТБ»

Завершено чат-конференцію зі спеціальним кореспондентом програми «Вікна-новини» телеканалу СТБ Сергієм Андрушком. Тема - «Якість українських новин і телебудні на СТБ». Повну версію розмови читайте невдовзі на ТК.

 

Під час спілкування з читачами ТК журналіст розповість, чим закінчилася історія з оскарженням перешкоджання його професійній діяльності, коли співробітник УДО застосував проти нього силу під час відвідання президентом Віктором Януковичем агровиставки.

 

Також Сергій Андрушко відповість на запитання, чи обіцяє керівництво «Вікон» поновити його після скорочення і на якій посаді. Адже після реструктуризації ньюз-руму СТБ планує, зокрема, скасувати поділ на спецкореспондентів і кореспондентів.

 

Свої  запитання ви можете ставити в коментарях до цього  анонсу або надсилати на адресу info@detector.media.  

  

 

 

 

 

 

Біографічна довідка: 

 

Сергій Андрушко народився 1978 року. Закінчив бакалаврат, а потім магістратуру Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

 

Працював кореспондентом спортивного відділу НРКУ та ведучим інформаційної програми на радіо «Континент».

 

Кар'єру на СТБ розпочав у 2000 році на посаді журналіста. З 2003 року кореспондент проекту «Вікна-новини». Працював у програмі «Вікна-Столиця».

 

За підсумками цьогорічної премії «Телетріумф» переміг у номінації «Репортер».

 

«Детектор медіа»

 

Фото Руслана Новосьола

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY