detector.media
18.10.2010 14:42
«Бурда-Україна» у 2011 році підвищить ціни на рекламу на 5%, у деяких виданнях – на 15%

Видавництво «Бурда-Україна» оголосило вартість розміщення рекламних шпальт на 2011 рік у власних журналах. У більшості журналів реклама подорожчає на 5%.

 

По деяких виданнях («Мой ребенок», «Люблю готовить», «Добрые советы» тощо) інфляція становитиме 15% і більше. «Підвищення вартості розміщення в цих виданнях цілком виправдане, оскільки вони займають перші позиції у своєму сегменті за показником вартості 1000 контактів, - пояснює заступник генерального директора, директор з реклами Андрій Вдовиченко. - Є також група видань, по яких охоплення аудиторій та/або наклади скоротилися, що не дає нам підстав для якого-небудь підвищення цін на рекламу в них».

 

Для прикладу, вартість однієї шпальти реклами у журналі «Лиза» становитиме 78 тис. грн, «Отдохни!» - 76,5 тис. грн, «Добрые советы» - 65 тис. грн, Playboy - 49,5 тис грн, «Люблю готовить» - 49 тис. грн (усе - з урахуванням податків). Повний прайс-лист можна переглянути тут.

 

При розробці нової цінової пропозиції видавництво спиралося на аналіз основних тенденцій ринку, динаміку накладів і охоплень цільової аудиторії, структуру попиту на рекламу, конкурентну вартість. На думку пана Вдовиченка, ціни на рекламу в журналах «Бурда-Україна» «цілком адекватні та прозорі» і відповідають ситуації на ринку преси України.

 

Нагадаємо, минулого року «Бурда-Україна» підняло розцінки на 5-7%.

 

Видавництво «Бурда-Україна» видає 46 журналів різної тематики, серед яких «Лиза», «Отдохни!», «АвтоМир», Playboy, MINI, Joy, Oops!, «Мой ребёнок».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY