detector.media
13.10.2010 20:12
Уряд Азарова вніс до парламенту свою Концепцію державної інформаційної політики

13 жовтня у Верховній Раді України зареєстрований законопроект № 7251 «Про Концепцію державної інформаційної політики», ініціатором якого є прем'єр-мініст Микола Азаров і Кабінет Міністрів України. Текст законопроекту і супровідних документів на парламентському порталі поки відсутній.

 

Нагадаємо, що 12 червня 2009 року уряд Юлії Тимошенко вже реєстрував у Верховній Раді аналогічний законопроект № 4664 «Про Концепцію державної інформаційної політики», який передбачав схвалення концепції, розробленої Державним комітетом телебачення та радіомовлення на виконання указу Президента «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 21 березня 2008 року "Про невідкладні заходи щодо забезпечення інформаційної безпеки України"». Але парламент так і не встиг його розглянути, а 11 березня законопроект було відкликано.

 

1 червня 2010 року на сайті Державного комітету телебачення та радіомовлення був оприлюднений для обговорення новий проект закону «Про Концепцію державної інформаційної політики».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY