detector.media
07.10.2010 12:24
Enter Music відкликає позов про скасування результатів січневого конкурсу

Телеканал Enter Music (ТОВ «Телерадіокомпанія "Музика ТВ"») відкликає позов до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення щодо скасування результатів січневого конкурсу на розподіл ефірних частот. Відповідну заяву до суду Enter Music подав  сьогодні, 7 жовтня. Про це повідомляє прес-служба групи «Інтер».

 

«Відкликання позову мотивовано тим, що аналогічний спір за позовами ТОВ "Телестудія "Служба інформації" (НТН) та ТОВ "Телерадіокомпанія "Кіно ТВ" (Enter Film) судами вже розглянутий», - зазначено у повідомленні Enter Music.

 

Як повідомляла ТК, перше судове засідання у справі за позовом Enter Music до Національної ради призначене в Окружному адміністративному суді міста Києва на 8 листопада, 15.30.

 

Нагадаємо, Enter Music подав позов з оскарження результатів січневого конкурсу до Київського окружного адміністративного суду (обласного), вказавши своїм місцезнаходженням адресу: Київська обл., смт Баришівка, вул. Радянська, 17-а, хоча телеканал за документами розташований у Києві. Суд виніс ухвалу на забезпечення позову, якою заборонив Нацраді вносити зміни до ліцензій на мовлення компаній, що виграли січневий конкурс. Київський апеляційний адміністративний суд задовольнив апеляційні скарги 5-го каналу, скасував ухвалу і передав справу за підсудністю до Окружного адміністративного суду міста Києва.

 

Позов Enter Music був одним з трьох позовів групи «Інтер» про скасування результатів січневого конкурсу. Як писала ТК, подібна справа розглядалася за позовами НТН і Enter Film, і 30 серпня Київський апеляційний адміністративний суд підтвердив рішення першої інстанції про скасування результатів січневого конкурсу та визнання нечинними ліцензії 5-го каналу і додатків до ліцензії ТВі. ТВі уже подав касаційну скаргу на це рішення суду, аналогічно вчинив і канал СТБ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY