detector.media
06.10.2010 17:47
У Франкфурті відкрився 62-й міжнародний книжковий ярмарок

Цього року Україна представлена на Франкфуртському ярмарку єдиним загальнонаціональним стендом під керівництвом Держкомтелерадіо, а також шістьма окремими експозиціями представників вітчизняної книжкової галузі. Національна експозиція займає площу 16 квадратних метрів. На стендах експонується близько 1000 кращих видань вітчизняних видавництв, повідомляє сайт Держкомтелерадіо.

 

До складу української делегації ввійшли представники провідних видавництв різної форми власності. Загалом же у цьогорічному франкфуртському Бухмессе беруть участь 7 тисяч представників книго- та медіа-індустрії зі 113 країн. На форумі буде презентовано майже 300 тисяч видань, у тому числі й 100 тисяч прем´єрних.

 

«Досягти минулорічних показників нинішньому ярмарку завадила світова фінансова криза, яка з деяким запізненням все ж "наздогнала" книжковий ринок. Багато країн на цей раз представлені у Франкфурті гірше, аніж в останні роки», - йдеться на сайті.

 

Центральною темою ярмарку є майбутнє книги в епоху цифрових технологій. У цьому році ще більше уваги буде приділено «електронній книзі».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY