detector.media
01.10.2010 20:20
«Детектор медіа» представляє проект «Медіаграмотність»

На порталі «Детектор медіа» стартував проект «Медіаграмотність», покликаний підвищити рівень медіакомпетентності наших громадян та створити відкритий простір для обговорення медіастандартів.

 

Аналітичні статті, моніторинги та інтерв'ю з провідними діячами вітчизняного медіапростору, що публікуватимуться на сайті, допоможуть інтернет-користувачам навчитись оцінювати достовірність, об'єктивність та екологічність медіатекстів. А інтерактивність ресурсу дасть можливість долучитися до обговорення через коментарі, опитування та запитання експертам.

 

Проект відкритий для партнерства з громадськими організаціями, навчальними закладами, медіа та науковими установами, до співпраці також запрошуємо експертів, аналітиків, дописувачів. Реалізується громадською організацією «Детектор медіа» за підтримки Internews Network у рамках проекту «У-Медіа» «Моніторинг дотримання журналістських стандартів та підвищення медіаграмотності широкого кола українських громадян».

 

Із пропозиціями, а також по додаткову інформацію звертайтеся за телефонами: (044) 235-70-91, (050) 383-37-43, Тетяна Ковтунович.

 

E-mail: kovtunovich@detector.media

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY