detector.media
30.09.2010 18:38
Футобольне скетч-шоу на ICTV разом з Олександром Цекалом вестимуть Віктор Цекало та Віктор Андрієнко

Ведучими нового скетч-шоу телеканалу ICTV «Євро-2012» будуть Віктор та Олександр Цекало. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Як вже писала ТК, проект розповідатиме про європейський чемпіонат з футболу.

 

За умовами шоу, герої Олександра та Віктора Цекало - директор Футболу України Марк Аркадійович і міністр Футболу України Аркадій Маркович - будуть відповідати на запитання журналістів щодо підготовки до чемпіонату Європи з футболу. Зокрема, герої з'ясовуватимуть, куди ділися гроші, виділені на будівництво об'єктів до Євро-2012? Чому підготовка відстає на 5 місяців від графіку, і чи існує взагалі цей графік? Чи правда, що в українському футболі все вирішують гроші олігархів? Чи використовують тренери гравців в особистих цілях?

 

Ще одного героя програми - футбольного тренера - виконуватиме Віктор Андрієнко.

 

Зазначимо, що над сценаріями проекту «Євро-2012» працює та ж команда акторів та авторів, яка створює шоу пародій «Велика різниця по-українськи». Режисер програми - Андрій Нестеров.

 

Також участь у шоу візьмуть: Ольга Полякова, Анастасія Коротка, Ольга Голдіс, Кирило Андрєєв, Андрій Бедняков, Євген Лунченко, Назар Задніпровський, Ігор Арнаутов, Геннадій Гуриненко.



«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY