detector.media
30.09.2010 18:24
НТКУ оголосила гран-прі «Талант-шоу»: переможець стане ведучим «Нащадків»

Переможець «Талант-шоу» на Першому національному отримає можливість виступити у якості ведучого ток-шоу «Нащадки». Він проведе годинний прямий ефір разом із постійними ведучими «Нащадків»: Володимиром Дантесом, Вадимом Олійником, Максом Барських, Борисом Апрелем, Алісою Тарабаровою, Ліною Міцукі, Оленою Виноградовою, Регіною. Про це повідомила прес-служба НТКУ.

 

На даний момент на участь у «Талант-шоу» подано 45 заявок. На завтрашньому кастингу із 45 учасників буде відібрана 10-ка найкращих, після чого визначиться переможець конкурсу.

 

«Талант-шоу» Першого національного буде проходити за стандартом гонг-шоу. Кожному учаснику буде відведено 3 хвилини, за які він має вразити журі. Кожен з членів журі коментує виступ і виставляє свою оцінку. Переможцем стане той учасник, який набере найбільшу кількість балів від журі. Якщо кілька учасників матимуть однакову кількість балів - долю переможця вирішують глядачі у студії. Вони також голосують за усіх конкурсантів, голоси глядачів підсумовуються і таким чином визначається той єдиний, хто отримає приз.

 

Нагадаємо, починаючи з 1 жовтня п'ятничний випуск проекту «Нащадки» на Першому національному виходитиме у форматі талант-шоу. Талант-шоу виходитиме у прямому ефірі, як і решта випусків проекту. Кастинг учасників талант-шоу вже оголошено на сайті Першого національного.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY