detector.media
27.09.2010 14:40
12 жовтня стартують прес-курси з медіа-вимірювань

12 жовтня 2010 роу стартують прес-курси з медіа-вимірювань.

 

Організатор: Рада з медіа-вимірювання.

 

Мета: Прес-курси проводяться для журналістів ЗМІ з метою базового навчання про вимірювання у всіх типах медіа.

 

Прес-курси складатимуться з теоретичної (академічної частини) та практичної частини (екскурсія до компанії-дослідника). Участь у прес-курсах цікава тим, хто регулярно готує публікації про медіа і для медіа.

 

Теоретична частина курсів відбудеться у вівторок, 12 жовтня 2010 року. Навчання триватиме з 09:00 до 18:00 з перервами на каву. Практична частина курсів буде оголошена додатково 12 жовтня 2010 року та узгоджена з учасниками.

 

Теми прес-курсів: стандарти медіа-досліджень в світі та особливості медіа-вимірювання по типам медіа: зовнішня реклама, преса, інтернет, радіо та телебачення. Доповідачами будуть представники компаній медіа-дослідників та замовників дослідження.

 

По закінченню навчання учасникам будуть видані сертифікати. Сертифікати отримають тільки ті учасники, хто повністю прослухав академічний курс протягом 12 жовтня 2010 року та пройшов практичний курс в компаніях-дослідниках.

 

Фінансування курсів здійснюється учасниками Ради. Участь в прес-курсах для журналістів є безкоштовною та здійснюється на основі конкурсного відбору. Учасниками забезпечуються харчуванням та навчальними матеріалами.

 

Для участі необхідно заповнити та відправити анкету учасника в .doc файлі на адресу target="_blank">k.tanchak@itk.org.ua, вказавши тему «Прес-курси: Анкета учасника» до 18:00 7 жовтня 2010 року. Після цього часу анкети розглядатись не будуть. Результати відбору будуть повідомлені 8 жовтня 2010 року усім учасникам відбору. 

 

Контакти:

Менеджер проекту Катерина Танчак

+380 44 353 13 98 або моб:   +380 97 965 43 90,.

 

Рада з медіа-вимірювань - об'єднання провідних індустріальних об'єднань, що є замовниками чи контролерами медіа-вимірювань та провідних дослідників в медіасфері. Метою об'єднання стало вдосконалення ринку медійних досліджень.  Основне завдання Ради є організація збалансованої системи соціологічних досліджень аудиторії всіх типів медіа та сприяння розвитку ринку медіа вимірювань в Україні, в тому числі через популяризацію ідеї єдиних галузевих замовників медіа-досліджень.

 

Учасники Ради станом на сьогодні:

Зовнішня реклама: DOORs, Асоціація зовнішньої реклами України, Український Медіа Монітор, Індустріальний Комітет Зовнішньої реклами

Інтернет: GfK Ukraine, InMind, Інтернет Асоціація України, Українська Асоціація Інтернет Реклами

Преса: TNS, Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси

Радіо: TNS, Міжгалузевий комітет радіо вимірювань

Телебачення: AGB, Комунікаційний Альянс, GfK Ukraine, Індустріальний Телевізійний Комітет

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY