detector.media
27.09.2010 12:09
Міжнародний сезон «Битви екстрасенсів» стартує 17 жовтня

Сьомий випуск «Битви екстрасенсів» на телеканалі СТБ стартує 17 жовтня. Цю інформацію ТК підтвердив керівник проекту Олександр Слободський.

 

У новому сезоні реаліті-шоу вийде у міжнародному форматі. «Змінилося все: склад журі, концепція. Також,  як і кожного сезону, у нас нові випробування для екстрасенсів», - зазначив Олександр Слободський.

 

У складі журі проекту цього року візьме участь російська телеведуча Дана Борисова. Главою журі буде маг Урі Геллер. Зокрема, він відомий завдяки здібностям гнути ложки поглядом. Геллер часто приймає участь у телепрограмах зі змагання фокусників і магів з елементами реаліті-шоу. Зокрема це  ізраїльська програма  «Наступник» (в США і Росії проект виходить під назвою «Феномен). Також він був експертом російського шоу «Феномен» (канал «Россия»).

 

Геллер народився у Тель-Авіві, а нині мешкає у графстві Йоркшир (Великобританія). Із Києвом у нього особливі стосунки: Геллер неодноразово розповідав в інтерв'ю, що його теща - зі столиці України.

 

 

 Урі Геллер

 

«В рамках Битви екстрасенсів Геллер виступатиме главою журі і показуватиме шоу, - уточнив Олександр Слободський. -  Які саме, він нам ще не розповідав, але сказав, що це буде шокуюче . Його виступи подаватимуться як візитка глави нашого журі - в рамках випуску, поза конкурсом».  Перші зйомки за участю Геллера розпочалися сьогодні, 27 жовтня.

 

За словами Слободського, у міжнародному випуску візьмуть участь екстрасенси з Великобританії, США, Румунії, Азербайджану та Нігерії.

 

«Битва екстрасенсів» виходить на СТБ з 2007 року за міжнародним форматом Psychic Challenge, за ліцензією TéVé Media Group (Нідерлади).

 

«Детектор медіа»

 

Фото - liveinternet.ru

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY