detector.media
24.09.2010 18:47
Газета «Ратуша» позивається до мера Львова

Газета Львівської міської ради «Ратуша» подала до суду на міського голову Львова Андрія Садового за образу ділової репутації видання. Співвідповідачем є журнал «Кореспондент».

 

Про це повідомляє ЗІК з посиланням  редколегію газети «Ратуша».

 

В журналі «Корреспондент» за 3 вересня 2010 року у статті «Средства массовой агитации» мер Львова, зокрема, заявив: «Ратуша» отказывается сотрудничать с горсоветом и мэрией, в частности, не хочет печатать решения, которые принимают эти органы власти», а також «Ратушу» почти никто не покупает».

 

Позивач вимагає у мера лише  спростування поширеної ним неправдивої інформації на сторінках журналу «Корреспондент», і не претендує на жодну матеріальну компенсацію за завдані моральні збитки. Судовий позов від видання надіслано в Галицький районний суд міста Львова.

 

У позовній заяві головний редактор видання Микола Савельєв назвав цю інформацію неправдивою, оскільки, за його словами, газета ні в усній, ні в письмовій формі не відмовлялася розміщувати оголошення; «реалізація видання теж на непоганому рівні: повернення непроданих примірників газети становить лише 10-16%».

 

ТК звернулась до прес-служби Львівської міської ради та до прес-секретаря Андрія Садового. Як тільки надійде відповідь, то вона  буде опублікована.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY