detector.media
23.09.2010 14:31
Газета «Точка» запустила новий безкоштовний додаток «Пенсия»

У вересні безкоштовна газета «Точка» запустила щомісячний додаток «Пенсия», розрахований на аудиторію читачів від 50 років. Про це повідомляє прес-служба видання.

 

Додаток «Пенсия» - щомісячний, виходить кожну першу декаду місяця накладом 250 тис. примірників. Поширюється протягом тижня «у пік видачі пенсії».

 

«Ми звернули увагу, що нас постійно читають і люди похилого віку. Нам захотілося зробити для них щось корисніше та цікавіше», - пояснила мотиви запуску видання видавець «Точки» Ірина Андрющенко.

 

За словами генерального директора видавництва Марини Колосникової, розповсюдження видання відрізняється від основних номерів газети й організоване з урахуванням місць і часу зосередження пенсійної аудиторії. Це відділення «Укрпошти» й «Ощадбанку», а також ринки, крамниці біля дому та супермаркети. «Обрано більш пізній час роздачі видання в метро, з 10-ї до 12-ї години, щоб газету отримували тільки зацікавлені в поданій інформації люди», - уточнила вона.

 

Головний редактор газети «Точка» Дмитро Бунецький розповів, що додаток «Пенсия» подає інформацію про юридичні аспекти нарахування і перерахування пенсій, довідкові документи, корисні адреси і телефони, інформацію про банківські програми для пенсіонерів, знижки і бонуси в крамницях, а також матеріали на тему дозвілля і дачного господарства.

 

За даними прес-служби, рекламу в першому числі видання розмістили рекламодавці банківського сектору, ритейлу, фармацевтичного ринку і сегменту товарів для здоров'я.

 

Наступний випуск «Пенсии» виходить 8 жовтня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY