detector.media
23.09.2010 13:05
Нацрада заперечує, що переслідує регіональних партнерів ТВі

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звертається до ТВі з проханням «припинити pr-маніпуляції і називати речі своїми іменами». Таку заяву прес-служба регулятора розповсюдила 23 вересня у відповідь на протест ТВі проти «переслідування» їхніх регіональних партнерів.

 

Нагадаємо, 22 вересня Нацрада оголосила попередження ТОВ «Інформаційна ТРК "Схід-плюс"» з міста Слов'янська Донецької області за результатами планової перевірки. Як повідомляла ТК і як підкреслює у своїй заяві Нацрада, санкція винесена за суттєві відхилення від програмної концепції. Регулятор нагадує, що в травні 2008 року компанія вже отримувала попередження.

 

На підтвердження того, що регулятор не переслідує регіональних партнерів ТВі, Нацрада наводить той факт, що на засіданні 7 липня вона продовжила дію ліцензії харківської компанії Simon, яка ретранслює ТВі, «тому що вона не порушує українського законодавства і умов власної ліцензії». Що ж до санкцій, то з 1 вересня Нацрада оголосила загалом 10 попереджень різним регіональним компаніям.

 

«Складається враження, що ТВі і законність - речі несумісні, оскільки телеканал, незважаючи на рішення Національної ради про анулювання додатків до своєї ліцензії, заявляє про продовження ефірного мовлення, а також підтримує телеорганізацію, яка жорстко та неодноразово порушувала українське законодавство», - заявляє Нацрада.

 

Також Нацрада наголошує, що в телеканалу ТВі та всіх інших телерадіоорганізацій «були, є і будуть усі законні підстави для розбудови та покращення свого мовлення».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY