detector.media
21.09.2010 17:01
Проект «Нащадки» на Першому буде доповнений талант-шоу

Починаючи з 1 жовтня п'ятничний випуск проекту «Нащадки» на Першому національному виходитиме у форматі талант-шоу. Цю інформацію ТК підтвердив генеральний продюсер каналу Олексій Семенов.

 

За його словами, таким чином редакція програми отримає можливість представити обдарованих підлітків, які реалізують себе у творчих пошуках.

 

«Зазвичай канали надають перевагу форматам шоу, що визначають таланти - неважливо, які - з-поміж претендентів від 16-ти. Ми ж задумалися: "Куди ж тоді діваються школярі, які мають талантів набагато більше, ніж їхні старші товариші і батьки? "», - пояснює Олексій Семенов.

 

Як відзначив гепродюсер Першого національного, у рамках «Нащадків» перевага надаватиметься не видовищним номерам, а цікавим особистостям: «Для нас неважливо, чи вміє учасник шоу складатися вдесятеро. До нас приходитимуть підлітки, яким є що повідомити і показати. Але при цьому вони не обов'язково мають найкраще за всіх співати і танцювати: вони мають продемонструвати власну манеру чи винахід».

 

Талант-шоу виходитиме у прямому ефірі, як і решта випусків проекту.

 

Кастинг учасників талант-шоу вже оголошено на сайті Першого національного. Правила відбору обіцяють повідомити пізніше. Нині ж претенденти на участь у талант-шоу мають зателефонувати за зазначеним на сайті телефоном, розповісти про себе та зустрітися з редакторами «Нащадків».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY