detector.media
21.09.2010 16:20
«Оголена красуня» на каналі «Україна» стартує 30 жовтня

Прем'єра нового реаліті-шоу на каналі «Україна» відбудеться 30 жовтня. Про це повідомила прес-служба телеканалу.

 

Зазначимо, до прем'єри програми творчій групі належить відібрати ще п'ять учасниць. Для бажаючих стати героїнею шоу, потрібно заповнити анкету на сайті телеканалу «Україна».

 

Для кожної учасниці, що прийшла на проект, розробляли індивідуальну програму, що допомогла б їй «відчути себе і своє тіло по-новому»: «Як правило, комплекс заходів носить терапевтичний характер», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Нагадаємо, «Оголена красуня» створена за форматом - How to look good naked (RDF Rights). Участь у проекті візьмуть жінки віком від 25 до 50 років, які незадоволені своєю фігурою і вбачають причини власних невдач саме  у ній.

 

Як писала ТК, ведучим шоу став стиліст і дизайнер Ільяс Сахтара: «Коли я погодився стати ведучим шоу, я не усвідомлював, що для мене буде все так складно. Адже поки ми не зрозуміємо, що у героїні за проблема, ми нічого не зможемо з нею зробити. Не дізнавшися «діагноз», ми не можемо призначити «лікування». Тому головний принцип нашої програми - чесність у тому, що ми робимо, і в тому, що говоримо» - поділився враженнями Ільяс Сахтара.

 

Про те, як пройшов фінальний етап зйомок проекту «Оголена красуня», читайте на «Дусі».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY