detector.media
12.09.2010 13:01
За фактом побиття оператора «Лтави» порушено кримінальну справу

Порушено кримінальну справу за фактом побиття телеоператора ОДТРК «Лтава» Сергія Залеського. Про це журналістам УНІАН повідомили у відділі зв`язків з громадськістю УМВС у Полтавській області.

 

За даними УМВС, 2 вересня Сергій Залеський звернувся до них із заявою про нанесення йому тілесних пошкоджень охоронцями ринку «Мотель», що знаходиться за адресою м. Полтава, вул. Грушевського, 11.

 

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцями було встановлено, що 31 серпня 2010 близько 22.00 години на вході до ринку «Мотель», двоє чоловіків у віці 38 і 55 років, жителі Полтави, які працювали охоронцями ринку, без причини, з хуліганських мотивів вчинили бійку з 33-річним Залеським, оператором ОДТРК «Лтава».

 

Як повідомляла ТК, охоронці  зупинили  його і запитали про те, чому він перебуває на приватній території з камерою. З`ясувавши, що перед ними оператор «Лтави», охоронці сказали, що компанія показувала «нехороший» сюжет про ринок, і почали його бити.

 

Оператор одержав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, побоїв м`яких тканин обличчя, що кваліфікуються відповідним актом судово-медичної експертизи від 10 вересня 2010 як легкі тілесні ушкодження, що призвели до короткочасного розладу здоров`я.

 

За фактом хуліганства порушено кримінальну справу за ознаками ст. 296 ч. 2 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає обмеження свободи на термін до 5 років або позбавлення волі на строк до 4-х років. Наразі слідчі дії проводяться співробітниками Жовтневого райвідділу міліції Полтави.

 

Нагадаємо, Сергій Залеський вже не вперше отримує побої. У червні минулого року у Полтаві під час вуличної зйомки на нього напав невідомий чоловік і завдав операторові тілесних ушкоджень.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY