detector.media
10.09.2010 17:32
5 канал звернеться до Держмитслужби щодо підриву ділової репутації

Юридичний департамент 5-го каналу готує заяву до керівництва Державної митної служби щодо підриву ділової репутації 5-го каналу. Про це ідеться в офіційному коментарі прес-служби «Спроба підриву ділової репутації 5-го каналу не пройде!».

 

Як ідеться в документі, інцидент з експортом зерна, в ході якого Державна митна служба України порушила дві кримінальні справи проти ТОВ «ТРК "Експрес-інформ»  та ТОВ «ТРК НБМ» (юридичні особи 5-го каналу) за фактом порушень митного законодавства під час експорту пшениці на суму понад 23 млн. грн.,  пов'язано не з каналом, а з господарською діяльністю компаній-ліцензіатів.

 

«Більшість інформаційних каналів у світі, які будують свою роботу за принципами незаангажованості та об'єктивізму, як правило, є збитковими, але 5 канал задля  дотримання основних принципів журналістики та не обслуговування інтересів будь-яких політичних сил, має прозору форму підтримки, завдяки законній господарській діяльності у різних сферах  компаній-ліцензіатів та власників», - пояснює 5-й канал.

 

Мовник обіцяє зі свого боку провести розслідування даного інциденту і надати слово в ефірі представникам Державної митної служби.

 

Також на каналі висловлюють сподівання, що господарський інцидент навколо компаній-ліцензіатів не пов'язаний з резонансними медіа-конфліктами останнього часу .

 

Поки постанови щодо порушення кримінальної справи 5 канал не отримував.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY