detector.media
08.09.2010 20:56
Новий канал погодився транслювати «Телетріумф»

Новий канал погодився транслювати церемонію премії «Телетріумф». Про це на брифінгу для журналістів оголосила заступник голови Нацради з питань телебачення і радіомовлення Лариса Мудрак.

 

За її словами, дату трансляції поки не визначено.

 

Як відомо, 16 серпня на зборах Індустріального телевізійного комітету було ухвалене рішення не забезпечувати телевізійною версією десяту церемонію нагородження премією «Телетріумф». Аргументом був брак грошей на ринку.

 

Тоді ж у коментарі ТК голова правління Нового каналу Ірина Лисенко підтримала рішення ІТК.

 

«Зробити красиву телеверсію - це дорого. Канали на таку суму не "скидуються", канал-транслятор вкладатися самостійно, очевидно, теж не хоче. Тож так і вийшло», - прокоментувала ТК рішення відмовитися від телеверсії генеральний директор Нового каналу Ірина Лисенко.

 

Звідки з'явилися гроші на трансляцію і чому Новий канал вирішив змінити своє рішення, ТК поки з'ясувати не вдалося. У прес-службі каналу говорять, що вони самі дізналися про лише сьогодні й обіцяють надіслати усі необхідні уточнення ближчим часом.

 

За неофіційною інформацією, у групі Пінчука розглядають трансляцію конкурсу як привід для додаткової промоції досягнень медіагрупи в минулому сезоні, при цьому стверджують, що інформація про переможців їм невідома.

 

Нагадаємо, з 3 до 22 серпня 2010 року тривало оцінювання робіт, що їх було подано на здобуття 10-ї Національноїпремії «Телетріумф». Голосувала експертна колегія у складі 43 фахівців. було подано 300 заявок у 45 номінаціях. Підрахунок голосів здійснила аудиторська компанія Ernest&Yоung.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY