detector.media
30.08.2010 09:18
Білоруси знімуть аналог «Хрещеного батька» – фільм про Путіна

У Білорусії на «Хрещеного батька» буде знятий «аналогічний фільм про російського прем'єр-міністра Володимира Путіна». Про це повідомила ТСН  з посиланням на колишнього депутата Держдуми РФ і ведучого Російської служби новин Володимира Семаго.

 

За словами Володимира Семаго, деякий час тому в Криму до нього звернувся чоловік, який «акуратно запропонував розглянути можливість участі в проекті, який описує життя і діяльність голови уряду Росії».

 

«Він знав, що я неодноразово висловлювався і у відкритій пресі, і по радіо, що знайомий з головою уряду з 96 року. Коли я його запитав, чи російська це компанія, він сказав, що ні, зарубіжна... При цьому він додав, що знає цього чоловіка як людину, яка робила йому пропозицію від імені американських спецслужб», - пояснив Семаго.

 

Володимир Семаго припускає, що така пропозиція - «це може бути відповідь Чемберлену з боку білорусів, причому не руками білорусів, а іншої компанії, яка вирішила зайнятися створенням кінофільмів».

 

Нагадаємо, фільм «Хрещений батька», який вийшов в ефір російського телебачення на початку липня, показав Олександра Лукашенка як психічно хворого авторитарного правителя. Незабаром російське телебачення показало продовження фільму - «Хрещений батька-2» і «Хрещений батька-3».

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY