detector.media
28.08.2010 14:52
У Житомирі скоєно напад на редактора газети «Сільське життя»

«Невідомий 27 серпня наніс два ножові поранення редактору районної газети «Сільське життя» (Житомирський район) Валерію Івановському в центрі Житомира. Про це повідомляє інформаційне агентство «Українські новини» з посиланням на начальника управління Міністерства внутрішніх справ у Житомирській області Юрія Івакіна.

 

Зі слів пана Івакіна, близько 16:00 27 серпня в чергову частину УМВС надійшло повідомлення від оператора служби швидкої допомоги про те, що в одну з лікарень доставлено чоловіка з ножовими пораненнями. Постраждалим виявився редактор газети «Сільське життя».

 

За інформацією Юрія Івакіна, Івановський розповів, що 27 серпня йому подзвонив на мобільний телефон невідомий і запропонував зустрітися під приводом передачі матеріалів про діяльність Житомирської районної ради.

 

Під час зустрічі в центрі Житомира на вул. Московській невідомий спочатку пирснув в обличчя редактору сльозоточивий газ, а потім наніс два удари ножем у стегно. Водночас інтернет-газета «Житомир-онлайн» повідомляє про нанесення редактору трьох поранень. Видання з посиланням на самого потерпілого зазначає, що напад спровоковано публікаціями Івановського.

 

Зараз потерпілий перебуває в одній з лікарень міста під охороною співробітників міліції. Зі слів Івановського, складено фоторобот нападника, який розіслано в усі відділення міліції України. Міліція пообіцяла  30 тис. гривень винагороди за надання правдивої інформації про нападника. Порушено кримінальну справу за фактом нападу на журналіста за частиною 4 статті 296 (хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) Кримінального кодексу.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY