detector.media
27.08.2010 12:48
Сформовано шорт-лист номінантів нагороди «Фаворит телепреси - 2010»

Експерти 19-ти провідних видань України, що висвітлюють проблематику вітчизняного телевізійного продукту та медіаринку, подали «Детектор медіа» кандидатури на здобуття всеукраїнської професійної нагороди «Фаворит телепреси». Шорт-лист номінантів склали 20 телепрограм (за абеткою):

 

«БУМ» («Інтер»)

«Велика політика з Євгенієм Кисельовим» (телеканал «Інтер»)

«Велика різниця по-українськи» (ICTV)

«Гра долі» (5 канал)

«Діалоги» (канал «Культура»)

«Історії міста» («Сіті» )                                     

«Кіно.UA» (Сергій Неретін, Перший національний)

«Міняю жінку» («1+1»)                                      

«Неформат» (Олександр Єгоров, «Сіті»)     

«Новий час» (5 канал)

«Правда з Віталієм Портніковим» (ТВі)

«Правда Романа Скрипіна» (ТВі)

«Свобода слова з Андрієм Куликовим» (ICTV)

«Танцюють всі - 2» (СТБ)

«ТСН» («1+1»)

«Фабрика. Суперфінал» (Новий канал)

«Факти тижня з Оксаною Соколовою» (ICTV)

«Футбольний вікенд» (ТРК «Україна»)

«Час» (5 канал)

«Я так думаю з Анною Безулик» (5 канал)

 

Переможця буде визначено після загального обговорення та голосування експертів 30 серпня об 11.00 під час круглого столу в приміщенні холдингу «Главред-Медіа», що на вул. Стрітенська, 2/8.

 

Експертну раду нагороди «Фаворит телепреси - 2010» склали представники таких українських ЗМІ: «Детектор медіа», Media Business Reports, «МедіаБізнес», «Дзеркало тижня», «Коммерсантъ», «День», «Український тиждень», «Главред», «Профіль», «Известия в Украине», «Комментарии», «Телерадиокурьер», «Фокус», Marketing Media Review, «Медіапорт», «Кореспондент», «МедіаСат» «Комсомольская правда в Украине», «Журналіст України».

 

«Фаворит телепреси» засновано 2007 року як премію для телевізійних програм від оглядачів, які висвітлюють телеконтент і медійний ринок у друкованих  та інтернет-виданнях. Згідно з положенням, переможцем може стати будь-яка телепрограма, що транслювалася в поточному телевізійному сезоні та засвідчила високий професійний рівень або новий ринковий тренд. «Фаворитом телепреси» стає програма, яка, на думку преси, в попередньому телесезоні найяскравіше та найсуттєвіше демонструвала творчий пошук у розвитку виробництва соціально відповідального телевізійного продукту в Україні. Організатор премії - «Детектор медіа».

 

«Фаворитом телепреси - 2007» стала програма «Вікна» (СТБ). У 2008 році нагороду вручено програмі «За вікнами» (СТБ), у 2009 році - шоу «Україна має талант» (СТБ).

 

Відкрита для ЗМІ церемонія нагородження премією «Фаворит телепреси - 2010» відбудеться 8 вересня об 11:00 у конференц-залі «Слов'янський» готелю «Либідь», що на площі Перемоги, 1.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY