detector.media
25.08.2010 13:01
Руслан Сенічкін вестиме «Сніданок з 1+1», а Лідія Таран – ранкові новини
Руслан Сенічкін вестиме «Сніданок з 1+1», а Лідія Таран – ранкові новини

Ведучим оновленого «Сніданку з 1+1» стане Руслан Сенічкін, який раніше вів інформаційну програму «Подробности» на «Інтері». А ранковий випуск новин «1+1» вестиме Лідія Таран. Про це повідомила прес-служба каналу «1+1».

 

«Мені подобається формат "Сніданку з 1+1" Тут інша подача інформації, ніж у новинному жанрі. Не потрібно бути скованим, зажатим, "говорящей головой". Жанр ранкової програми передбачає, що ведучий буде на "ти" з глядачем, таким, як він є в житті. І мені це імпонує», - коментує Руслан Сенічкін.

 

«Мені цікаво попрацювати у парі з Русланом. Він дуже швидко влився в команду "Сніданку з 1+1", пропонує багато цікавих ідей і абсолютно не боїться зняти з себе імідж новинаря. Мої ж новини будуть дещо відрізнятися від звичних глядачу формату ТСН і стануть більш запальними, ранковими», - говорить Лідія Таран.

 

Оновлений «Сніданок з 1+1» запропонує глядачеві тригодинний ефір з трьома випусками новин - 7.00, 8.00 и 9.00 - та новинми рубриками.

 

У рубриці Марічки Падалко ведуча розповідатиме про 36 «найважливіших» питань, які хвилюють молодих батьків. «Поради Марічки будуть підкріплені не лише власним досвідом мами трьох дітей, але й рекомендаціями професійних педіатрів і неонатологів», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Фіналіст вокального шоу «Суперзірка» Роман Козак у рубриці «Афіша» ділитиметься з глядачами новинами музики, театру, кіно, повідомлятиме про концерти, спектаклі та головні шоу-вистави столиці.

 

Також у «Кулінарній рубриці» з'явиться новий шеф-кухар - француз Стефан. «Він готуватиме для ведучих та телеглядачів легкі, поживні, корисні та швидкі в приготування сніданки», - зазначають у прес-службі «1+1».

 

Рубрика «Історія одного дня» розповідатиме про те, що цікавого, визначного сталося цього дня, а у «Квесті» - ранковій грі в прямому ефірі - телеглядачам запропонують відео-нарізку та низку загадок, на які потрібно буде давати відповіді.

 

Окрім цього, щоденно в «Сніданку з 1+1» будуть двоє гостей у студії, прес-огляди передових видань, традиційні мультфільми для дітей о 7:15, спецвипуск «Світського життя», повтор серіалу «Інтерни», а також рубрика «Людина дня».

 

«Ясно, що життя нелегке. Але в ньому багато фарб. Побачити, знайти і показати глядачу яскраві, завзяті, щасливі - ось наше завдання. Налаштувати на позитив конкретного дня. Тому ми і вибрали внутрішній слоган для всієї команди програми», - коментує редактор «Сніданку з 1+1» Юлія Жмакіна.

 

Переформатована ранкова інформаційно-розважальна програма «Сніданок з 1+1» стартує 30 серпня.

 

Як повідомляла ТК, Руслан Сенічкін залишив «Інтер» після двох з половиною років роботи наприкінці 2009 року. Замість нього новини почав вести Володимир Андрієвський.

 

До «Інтера», з початку 2006-го до квітня 2007-го, Руслан Сенічкін вів програму «Один день» на К1, ще раніше працював на дніпропетровській радіостанції «Радіо-Прем’єр» і дніпропетровському 11-му каналі. Був керівником програм продакшн-студії «Соло» фінансово-економічної тематики. З 1999 року – власкор інформаційного агентства «МедіаПростір» (Дніпропетровськ). Закінчив Дніпропетровський національний університет.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY