detector.media
25.08.2010 11:25
Перший покаже оновлену версію «Все для тебе»

Перший національний запускає оновлену версію програми «Все для тебе», яка раніше виходила на телеканалі «Інтер». Проект вийде в ефір 27 серпня о 18.00.

 

Вестиме програму Юрій Кот разом з Юлією Рамановою. Програму виробляє НТКУ спільно з продакшном «Все для тебе».

 

«Якщо раніше "Все для тебе" була освідченням для пропозиції руки і серця, і вона була зорієнтована на молодь до 25-30 років, а участь у ній брали тільки неодружені пари, які прагнули створити сім'ю, то тепер до цього у нас додалися й інші можливості. Наприклад, якщо одружені люди посварилися, то для збереження сім'ї можна красиво попросити вибачення у програмі "Все для тебе". Окрім цього, всі охочі зможуть показати у проекті кліп свого весілля», - зазначив пан Кот у коментарі ТК. Також зменшився хронометраж проекту - тепер він триватиме 20 хвилин.

 

За словами Юрія Кота, права на назву проекту закріплені особисто за ним, Єгором Бенкендорфом і Ларисою Журавською.

 

«"Все для тебе" - це бренд про кохання, який залишився у всіх в голові. Навіщо його змінювати? Наш слоган: "Все для тебе" повертається», - наголосив він.

 

За словами пана Кота бюджет проекту значно менший ніж у інтерівського шоу: «Раніше було простіше, тому що канал брав на себе всі фінансові зобов'язання. А зараз це не просто, бо канал державний і фінансування в нього не найкраще. Тому ми будемо самі викручуватися». Ведучий сподівається, що проект зможе взяти частку, вищу за 2-2,5% за 18+.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY