detector.media
«Телекритика»
20.08.2010 19:44
Сезон різноманіття. Другий ешелон
Сезон різноманіття. Другий ешелон
Меню головних проектів нового телесезону на каналах другого ешелону

 

 

ТЕТ

 

 

«Гола правда»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Виробник:

Формат: Nothing to Hide компанії By Lion Television for NBC Bravo in the USA

День і слот виходу:

Старт:

Опис: передбачається, що участь у проекті візьмуть п'ятеро хлопців та одна дівчина, котра протягом шоу має зробити вибір, з ким із п'ятірки претендентів вона піде на романтичне побачення. Вибір кавалера відбувається в кілька етапів. На першому всі претенденти постають перед дівчиною в самих лишень плавках. На другому етапі у студії з'являються матусі хлопців і розповідають дівчині про своїх синів. Далі дії переносяться зі студії до квартири претендентів. У фіналі двоє останніх учасників мають уразити дівчину вмінням красиво запрошувати на побачення. Вона вивчає запропоновані ними детальні програми романтичної зустрічі й робить остаточний вибір.

 

 

 

Beauty & the Geek (назву адаптації цього формату на ТЕТі ще не відомо)

 

 

Виробник:

Формат: Beauty & the Geek компанії The Twentieth Century Fox

День і слот виходу:

Старт:

Опис: героїні реаліті-шоу - надзвичайні дівчата з ідеальними пропорціями, віком від 18 до 26 років, незаміжні, розкуті, стильні, «які знаються на тусовках та моді й нізащо не вийдуть з дому без зачіски чи макіяжу». А герої проекту - чоловіки-інтелектуали віком від 24 до 30 років, неодружені, обов'язково з вищою освітою, краще - з кількома: приміром, талановиті аспіранти, винахідники, лікарі, програмісти, молоді вчені. «Вони мають безліч наукових захоплень, високий рівень IQ, добре знають, що таке теорема Ферма, генна інженерія або суфійська поезія, але можуть розгубитися у спілкуванні з красивою жінкою», - йдеться у повідомленні прес-служби. За форматом проекту дівчата-красуні та хлопці-інтелектуали зустрічаються і розпочинають спілкування.

 

 

 

Tough Love (назву адаптації цього формату на ТЕТі ще не відомо)

 

 

Виробник:

Формат: Tough Love компанії Shine International

День і слот виходу:

Старт:

Опис: це реаліті-шоу розповідає про жінок, що прагнуть знайти свою другу половинку. Для них буде організовано Бюро подолання любовних перешкод, де учасниці отримають знання, необхідні для того, щоб побудувати стабільні стосунки з чоловіками, зрозуміти причини своїх попередніх невдач, усвідомити, чого насправді чоловік їхньої мрії прагне від стосунків із жінкою.

 

Героїні шоу - жінки абсолютно різні за віком, поглядами на життя, зовнішністю, освітою чи амбіціями. Ними можуть бути й наївні романтичні дівчата, й жінки-вамп, і розумниці-відмінниці, й бізнес-леді. Також участь у шоу візьмуть чоловіки, яких підбиратиме Бюро подолання любовних перешкод і з якими героїні ходитимуть на побачення.

 

Також на каналі вийдуть російські серіали «Школа» та «Іграшки», обидва стартують 30 серпня (о 18.30 - «Іграшки», о 22.30 - «Школа»).

 

 

ТОНІС

 

«Народний богатир»

 

 

 

Виробник: ТОНІС

Формат: власний

День і слот виходу:

Старт: 21 серпня

Опис: у цьому проекті представники Професійної ліги стронґменів тренуватимуть «простих українських хлопців, які у фіналі перетворяться на справжніх богатирів». Як повідомила ТК продюсер проекту Ірина Орловська, програму створено за оригінальною ідеєю й вона не є адаптацією міжнародного формату.

 

Участь у шоу візьмуть Василь та Роман Вірастюки, Олександр Пеканов, Віктор Юрченко, Володимир Муравльов, Олександр Лашин, Сергій Конюшок, Кирило Чупринін, Дмитро та Олексій Соловйови.

 

 

«2+2» (канал «Кіно»)

«Про футбол»

 

Виробник: «2+2»

Формат: власний

День і слот виходу:

Старт: осінь

Опис: спортивне ток-шоу, в якому обговорюватимуться актуальні події футболу. Акцент у проекті робитиметься на українському чемпіонаті. «Ми не будемо дотримуватись якогось жорсткого формату. Окрім ведучих у студії будуть гості: футбольні експерти, тренери, арбітри, відомі футболісти, журналісти та фанати різних футбольних клубів. Це буде спілкування, діалоги, жарти, аналіз останніх ігор, і обов'язково - авторські репортажі спортивних журналістів», - каже керівник спортивної редакції «1+1» Степан Щербачов. Вестимуть проект Лідія Таран і Констянтин Андріюк.

 

 

«Сіті»

Оновлений «Сіті Ранок»

 

 

Виробник: «Сіті»

Формат: власний

День і слот виходу: понеділок - п'ятниця з 7.00 до 9.00

Старт: 25 серпня

Опис: у концепції оновленого формату «Сіті Ранку» з'явиться більше соціальної та пізнавальної інформації про столицю України, оновлена рубрика порад, квести на знання рідного міста. У ранковому випуску вийдуть два випуски новин: о 7.30 та 8.30. Вестимуть програму Ганна Бока й Тарас Боровок.

 

 

«Галерея Сіті»

 

 

Виробник: «Сіті»

Формат: власний

День і слот виходу: щосуботи о 10.30

Старт: вересень

Опис: це інформаційно-пізнавальна програма про «культурне» життя столиці. У ній розповідатиметься про найбільш цікаві та резонансні культурологічні заходи, що відбуватимуться у столиці: це кіно, література, музеї, фестивалі, вернісажі тощо. Вестиме проект Катерина Рай.

 

«Сіті: невідомі герої»

 

Виробник: «Сіті»

Формат: власний

День і слот виходу:

Старт:

Опис: проект «Сіті: невідомі герої» є продовженням серії «Гордість Сіті», яка виходила на каналі з 10 жовтня 2009 року і передбачала обрання найславетнішого киянина.

 

 

НТН

 

«Легенди карного розшуку»

 

 

 

Виробник: НТН

Формат: власний

День і слот виходу: щочетверга о 18.00

Старт: 26 серпня

Опис: формат проекту подібний до «Легенд бандитського Києва» та «Легенд бандитської Одеси». Однак у ньому, за словами виконавчого продюсера телеканалу НТН Олександра Мельничука, акцент робитиметься роботі слідчих, правоохоронних органів. «Менше звертатимемо увагу на діяльність бандитів, банд. В "Легендах карного розшуку" ми виходимо на період 40 - 50-х років, війни і повоєнних часів,тож висвітлюватиметься боротьба зі злочинністю, корупцією, розкраданням тощо. Але там політичних речей точно не буде, тому боротьбу НКВС з УПА глядачі не побачать, це не наша сфера», - додав він. Автор сценарію - Сергій Оратовський, режисер - Володимир Шегеда, ведучий - Євген Сальніков.

 

«Лінія розслідування» (робоча назва)

 

Виробник: НТН спільн з «07 продакшн»

Формат: власний

День і слот виходу:

Старт:

Опис: проект розповідає про резонансні справи 1970 - 1980 років ХХ століття. «Ми над цим періодом працювали уже давно і зібрали достатньо матеріалу, щоб виходити на досить потужний цикл», - каже виконавчий продюсер телеканалу НТН Олександр Мельничук.

 

 

Перший національний

 

«Ближче до народу»

 

Виробник: Перший національний

Формат: власний

День і слот виходу: неділя, 14.35

Старт: 29 серпня

Опис: реаліті-шоу, в якому відомі люди, зокрема депутати, культурні діячі та спортсмени, проводитимуть один день із простими людьми, займаючись сільським господарством. Герої проекту приїжджатимуть в одне із сіл Київської області, щоб познайомитися з побутом місцевих жителів та разом із ними зайнятися фізичною працею. Програма складатиметься з кількох епізодів звичайного трудового дня сільського жителя. Учаснику шоу запропонують взяти участь у сінокосі або збиранні врожаю, в ремонті школи, приготуванні юшки, а також зайнятися риболовлею, пограти у футбол із місцевими хлопчаками тощо. В кінці програми головний герой підбиває підсумки робочого дня та ділиться з глядачами своїми емоціями.

 

«Віра. Надія. Любов»

 

 

 

Виробник: Перший національний

Формат: власний

День і слот виходу: п'ятниця, 17.00

Старт: 27 серпня

Опис: соціальний проект, у якому досліджуватимуться гострі, проблемні ситуації, в яких опинилися сім'ї з дітьми. «За нашими відчуттями - це щось середнє між "Жди меня", "Ключевим моментом" і марафоном зі збору благодійних коштів», - зазначає завідуюча редакцією соціально-публіцистичних проектів НТКУ Людмила Островенко-Писанко.

 

«Нащадки» (попередня робоча назва - «Нащадки піонерів»)

 

Виробник: Перший національний

Формат: власний

День і слот виходу: будні, 17.00

Старт: 25 серпня

Опис: його вестимуть учасники проекту «Фабрика зірок - 2»: Дантес, Олійник, дівчата з «Ріал-О» (Аліса Тарабарова, Реґіна, Ліна Міцукі й Олена Виноградова) і ведучі каналу Тимур Мірошниченко з Веронікою Шкробтак. Найгостріші соціальні теми вестиме Борис Апрель. «Це не про тих, хто вміє зав'язувати галстука й напрасовувати білі комірці, це про реальну молодь, яка сидить у дворі і п'є пиво, курить і робить усе те, що так активно забороняють батьки та Міністерство охорони здоров'я», - повідомляє прес-служба НТКУ.

 

«Ревізор»

Виробник: Перший національний

Формат: власний

День і слот виходу: вечірній прайм вихідного

Старт:

Опис: це програма соціальних розслідувань про скандальні проблеми регіональної влади. Героями програми стануть політики, які «вже засвітились у публічних скандалах».

 

За словами завідуючої редакцією соціально-публіцистичних проектів Людмили Островенко-Писанко, «Ревізор» намагатиметься контролювати державні органи

 

«Чому це?»

Виробник: Перший національний

Формат: власний

День і слот виходу:

Старт:

Опис: формат програми передбачає 5-8 сюжетів, у яких творча група шукатиме відповіді на поставлені запитання, залучаючи зокрема й авторитетних фахівців у тій чи іншій галузі. Ведучий - гуморист Валерій Чиглаєв.

 

«Як це?» (робоча назва - «Стороннім вхід дозволено»)

 

Виробник: Перший національний

Формат: власний

День і слот виходу: субота 13.30

Старт: 28 серпня

Опис: за форматом цей проект має бути схожим на дискаверівський «Як це працює?». Ведучий проекту - Тимур Мірошниченко. «Ми заходитимемо зі службового входу і розповідатимемо глядачам цікавинки про роботу установ чи підприємств. Наприклад, про роботу аеропорту, броварні чи скловарного заводу», - зауважив Тимур.

 

«Шеф-кухар»

 

Виробник: Перший національний

Формат: власний

День і слот виходу: щосуботи

Старт: 25 серпня

Опис: кулінарне шоу з ведучим Михайлом Поплавським. «Ми представимо глядачам просту українську сільську кухню без понтів», - сказав Михайло Поплавський. У гості приходитимуть відомі шеф-кухарі різних ресторанів.

 

«Футбольний код»

 

Виробник: Перший національний

Формат: власний

День і слот виходу:

Старт: 30 серпня

Опис: футбольне ток-шоу за участі експертів. Проект підводитиме підсумки футбольного тижня та висвітлюватиме підготовку до «Євро-2012». Програма має поєднувати різні жанри - від аналітики до розваг. Ведуча - Наталія Розинська.

 

«Континент»

Виробник: Перший національний

Формат: власний

День і слот виходу:

Старт:

Опис: документальний проект. Автором програми «Континет» став Сергій Братішко. За його словами, він познайомить глядачів з історіями солдатів і офіцерів, які перебували у країнах Варшавського пакту, - зокрема, розповість про побут, будні військових та решту цікавих деталей.

 

«Миротворці»

Виробник: Перший національний

Формат: власний

День і слот виходу:

Старт:

Опис: документальний проект, в основу якого, як і в попередній програмі, покладено історії про конкретні персоналії, але розповідатиметься тут про роботу миротворців. Автор - Юрій Спасокукоцький.

 

«Прості речі»

 

Виробник: Перший національний

Формат: власний

День і слот виходу:

Старт:

Опис: «Прості речі» вестиме Марк Гресь спільно з Іриною Смірновою. За словами пана Греся, це має бути «весела програма про цікавинки та історії тих речей, які найчастіше трапляються в побуті». Зокрема, перший випуск буде присвячено панчохам, «героями» наступних випусків стануть гребінець, помада й автомобіль. Ще однією особливістю «Речей» стане анімаційна графіка.

 

«Київська старовина»

Виробник: Перший національний

Формат: власний

День і слот виходу:

Старт:

Опис: ведучою програми «Київська старовина. Світ мистецтва» буде Іванна Чередніченко, яка раніше працювала у проекті «Київські мініатюри» (КДТРК, ТРК «Київ»). У рамках «Київської старовини» пані Чередніченко продовжить розповідати історії конкретних людей на тлі пам'яток архітектури.

 

 

«Телеакадемія»

 

Виробник: Перший національний

Формат: власний

День і слот виходу: нічний ефір

Старт: 24 серпня

Опис: проект вироблятиметься спільно зі студентами українських вишів. «Проект дуже простий - за жеребом на місяць обираються 5 відомих телевізійних діячів. Кожному дістається один університет, вони приходять туди і проводять підготовчу роботу з генерації контенту телевізійного ефіру», - розказує головний продюсер НТКУ Олексій Семенов. За його словами, проект передбачає, що в нічному ефірі Першого національного ведучі разом зі студентами у «домашній» студії обговорюватимуть і демонструватимуть телевізійні робити, відзняті студентами. Передбачається, що в ефір вийде близько 20-30 таких роликів.

 

«Хочу в армію»

Виробник: Перший національний

Формат: власний

День і слот виходу: неділя, 14.10

Старт: 29 серпня

Опис: знімальна група каналу їздитиме по військових частинах і показуватиме армійське життя зсередини. Вестиме його Катерина Токарева. Ведуча щотижня влаштовує «розвідку» нової військової частини і дізнається, «чим дихають вітчизняні Збройні сили».

 

«Здоров'я»

 

 

Виробник: Перший національний

Формат: власний

День і слот виходу: четвер, 17.00

Старт: 26 серпня

Опис: інформаційно-пізнавальна програма про різні аспекти здоров'я людини. Зокрема, про принципи та методи збереження і зміцнення здоров'я, рекомендації щодо профілактики та лікування, особливості та можливості різних систем оздоровлення.

 

«Світло»

Виробник: Перший національний

Формат: власний

День і слот виходу: субота, 14.00

Старт: 28 серпня

Опис: програма про релігію та мораль, яку вестиме Юрій Макаров. Проект надасть можливість донести свою точку зору представникам різних конфесій.

 

«Відбір Євробачення»

 

 

Виробник: Перший національний

Формат: власний

День і слот виходу:

Старт: осінь

Опис: талант-шоу з відбором представника для співочого, дитячого, танцювального та класичного «Євробачення».

 

«Хай-так»

Виробник: Перший національний

Формат: власний

День і слот виходу: вихідний день

Старт:осінь

Опис: проект про ремонт та будівництво. Його вестиме Геннадій Попенко.

 

Окрім цього, Перший національний оновив проекти «Книга.UA», «Легко бути жінкою», «Так просто», «Вихідні по-українські», «Фольк-мюзік», «Околиця», «Аудієнція», «Сільрада».

 

Фото - 1tv.com.ua, www.1plus1.ua, city-tv.kiev.ua, www.tonis.ua, www.tet.tv

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY