detector.media
20.08.2010 12:50
Шоу «Зірка+Зірка» на «1+1» вестимуть Вєрка Сердючка та Юрій Горбунов

Ведучими розважального шоу телеканалу «1+1» «Зірка+Зірка» стануть Вєрка Сердючка та Юрій Горбунов. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

«Вєрка Сердючка плюс Юрій Горбунов - пара справжніх зірок, які не втратили здатності жартувати не лише над своїм оточенням, але й над собою. Що вони і робитимуть протягом проекту», - коментує прес-служба «1+1».

 

Проект «Зірка+Зірка» розроблений за форматом Stars On Stage. Як повідомляла ТК, він був придбаний каналом «1+1» у шведської компанїї Zodiak Television.

 

«Зірка+Зірка» - це вокальний конкурс у якому візьмуть участь 28 «зірок», які сформують14 дуетів. У проекті співатимуть актори театру і кіно, спортсмени, топ-моделі та телеведучі у парі із професійними вокалістами, поп-співаками. «Репертуар учасників буде складатися із улюблених хітів вітчизняної та світової музики», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

Оцінювати співочі зіркові дуети будуть члени журі (оцінками) та глядачі у залі (голосуванням). Щотижня з проекту вибуватиме одна з пар, яка набрала найменше балів журі і проти якої проголосували глядачі. Переможці визначаться наприкінці проекту.

 

Нагадаємо, у 2006 році шоу цього формату під назвою «Зірковий дует» виходило на телеканалі «Інтер». У Росії проект виходив під назвою «Две звезды» на Первом канале.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY