detector.media
20.08.2010 12:40
Податкова заперечує факт арешту рахунків «Чорноморської ТРК»

Голова Державної податкової адміністрації України Олександр Папаїка заперечує факт арешту рахунків ТОВ «Чорноморська телерадіокомпанія». Про це він заявив на прес-конференції 19 серпня, повідомляє УНІАН.

 

«Результатів цієї перевірки ми поки що не знаємо, податкова адміністрація нікого, нічого не заарештовує, вона перевіряє правильність взаєморозрахунків з бюджетом. Ми ні з ким не боремося, ми всіх закликаємо до відповідальності, до рівноправних відносин», - відзначив голова ДПАУ.

 

Як повідомляла ТК, 18 серпня народний депутат від БЮТ Андрій Сенченко, якого пов'язують з «Чорноморською ТРК», заявив, що Державна податкова адміністрації в АР Крим арештувала рахунки телекомпанії. Також він пообіцяв оскаржувати дії податкової в суді, адже, за його словами, арешт рахунків спричинив проблеми в роботі ТРК.

 

Нагадаємо, 9 серпня податкова арештувала майно «Чорноморської ТРК». Як пояснювала президент «Чорноморки» Тетяна Красикова, податкова міліція підозрює компанію в тому, що вона проводила безтоварні угоди, чим завдала шкоди державі на суму 6,7 мільйона гривень, і подачі недостовірних даних у податкових деклараціях.

 

Окрім цього, 11 серпня телерадіокомпанію почало перевіряти Контрольно-ревізійне управління щодо оплати Фондом соцстраху України інформаційних послуг, які йому надавала ця телерадіокомпанія у 2009 році. За словами Тетяни Красикової, народний депутат Леонід Грач написав звернення до президента і до міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова, щоб ті перевірили, на яких підставах за певні ціни «Чорноморка» надавала ці послуги фонду. Начальник кримської міліції звернувся до суду, і суд призначив провести перевірку КРУ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY