detector.media
18.08.2010 14:02
БЮТ: Податкова арештувала рахунки «Чорноморської ТРК»

Сьогодні, 18 серпня, Державна податкова адміністрація в Автономній республіці Крим заарештувала рахунки ТОВ «Чорноморська телерадіокомпанія». Про це повідомив народний депутат від БЮТ, якого пов'язують з телекомпанією, Андрій Сенченко, інформує прес-служба БЮТ.

 

Народний депутат зазначив, що «Чорноморська ТРК» оскаржуватиме дії податківців Криму в суді. «Ми в судовому порядку відстоюватимемо своє право, тим більше, що таких повноважень в податкової служби просто не існує», - заявив він.

 

За словами Андрія Сенченка, у зв'язку з арештом рахунків у телекомпанії виникли серйозні проблеми в роботі. «Що таке рахунок? Це можливість виплатити людям заробітну плату, сплатити комунальні послуги, трансляцію і так далі. Врешті-решт, це прямі збитки, і тому позов, який готується на адресу податкової, стосуватиметься не лише поновлення рахунку, але і претензій відносно нанесення збитку», - відзначив народний депутат.

 

ТК намагається взяти коментар у кримській податковій.

 

Як повідомляла ТК, 9 серпня податкова арештувала майно «Чорноморської ТРК». Як пояснювала президент «Чорноморки» Тетяна Красикова, податкова міліція підозрює компанію в тому, що вона проводила безтоварні угоди, чим завдала шкоди державі на суму 6,7 мільйона гривень, і подачі недостовірних даних у податкових деклараціях.

 

Окрім цього, 11 серпня телерадіокомпанію почало перевіряти Контрольно-ревізійне управління щодо оплати Фондом соцстраху України інформаційних послуг, які йому надавала ця телерадіокомпанія у 2009 році. За словами Тетяни Красикової, народний депутат Леонід Грач написав звернення до президента і до міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова, щоб ті перевірили, на яких підставах за певні ціни «Чорноморка» надавала ці послуги фонду. Начальник кримської міліції звернувся до суду, і суд призначив провести перевірку КРУ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY