detector.media
16.08.2010 12:05
«Воля» запустила перший HD-канал

Оператор кабельного телебачення «Воля» запустив у промо-режимі перший канал високої чіткості Nat Geo Wild HD. Як повідомляється у релізі компанії, канал доступний у пакеті «Всесвіт» без додаткової оплати.

 

Нагадаємо, до цього в Україні телеканали високої чіткості зображення транслювали дві супутникові платформи - «Поверхность+» та «НТВ+». Наприклад, у пакеті «Поверхность+» заявлено 4 канали у форматі Full HD 1080, з них лише один - український («Спорт HD», канал власного виробництва групи компаній «Поверхность»), інші - Eurosport HD, Discovery HD Showcase та National Geographic HD.

 

«Воля» у якості пілота також обрала канал пізнавальний канал - Nat Geo Wild HD. Компанія нагадує, що з початку року вона надає послугу «відео на запит» у HD-форматі.

 

Наступним етапом «Воля» називає запровадження окремого пакету телеканалів у стандарті HD. Вона готується забезпечити абонентів тюнерами, що підтримують цей стандарт. Деякі сучасні моделі телевізорів можуть цого підтримувати без додаткового обладнання.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY