detector.media
14.08.2010 14:17
Програма «Віра. Надія. Любов» з Цимбал стартує на Першому 27 серпня

Проект «Віра. Надія. Любов» стартує на Першому національному 27 серпня і виходитиме о 17 годині, повідомляє прес-служба каналу.

 

Разом з Тетяною Цимбал програму вестиме психолог Вадим Колесніков.

 

У новому проекті Першого досліджуватимуться гострі, проблемні ситуації, в яких опинилися сім'ї з дітьми. Зокрема, це аспекти здоров'я, медобслуговування, фінансів, освіти, «неблагополучного середовища».

 

«По закінченню ефіру дана інформація надходитиме до різноманітних ЗМІ, а також, меценатів і спонсорів, які готові надати реальну допомогу сім'ям, - зазначає головний продюсер НТКУ Олексій Семенов. - Ми не будемо розповідати про життя цих людей (меценатів, спонсорів - ТК), а просто дякуватимемо за благий вчинок, називаючи їхні імена. Такі вчинки варті наслідування».

 

За інформацією прес-служби творці програми стежитимуть за долею героїв своїх випусків, щоб згодом повторно запрошувати їх до студії та інформувати глядачів про те, як змінилося їхнє життя.

 

Нагадаємо, «Віра. Надія. Любов» - соціальне шоу. «За нашими відчуттями - це щось середнє між "Жди меня", "Ключевом моментом" і марафоном зі збору благодійних коштів», - зазначає завідуюча редакцією соціально-публіцистичних проектів НТКУ Людмила Островенко-Писанко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY