detector.media
12.08.2010 11:28
«Море по коліно» вийде на ICTV 29 серпня. Ведучий шоу – Дмитро Перепьолкін

Програма «Море по коліно» за форматом Hole in the Wall стартує на ICTV 29 серпня і виходитиме щонеділі. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За інформацією каналу, у проекті візьме участь «сотня зірок українського і російського шоу-бізнесу, зокрема Лоліта Мілявська, Віктор Андрієнко, Руслана Писанка, Володимир Вірчіс, Олена Фроляк, Ганна Сєдокова».

 

«За правилами гри, боротьбу з пінопластовими перешкодами розпочинають дві команди по три людини. Їх завдання - вписатися в отвір у стіні, яка рухається у бік учасника зі швидкістю 3 метри за хвилину. Якщо учасник не встигає прийняти позу, при якій він пройде крізь діру, то стіна зіштовхує його в басейн з водою», - йдеться у повідомленні каналу. Гра поділена на три раунди: у першому участь бере один гравець, у другому - два, а в третьому - всі члени команди. Ті, хто програли, поїдуть додому на метро у своїх блискучих костюмах.

 

Ведучим проекту стане діджей «Просто радіо» Дмитро Перепьолкін. Нагадаємо, що ведучий Нового каналу Андрій Доманський також до приходу на телебачення працював на «Просто радіо». А 9 серпня стало відомо, що новим ведучим «Вікон» СТБ стане радійник Руслан Дроздов.

 

Як писала «Детектор медіа», «Студія Пілот» придбала формат Hole in the Wall («Дірка в стіні») Fremantle Media Ltd ще у 2007 році. Оригінальне шоу було створене в Японії, і зараз у багатьох країнах світу виробляються його локальні версії (у Росії - Первый канал), а у 2010 році ICTV замовив «Студії Пілот» виробництво цього формату.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY