detector.media
11.08.2010 17:15
Василь Климчук і Валентин Щербачов вестимуть на КДР ТРК проект «Рано-вранці»
Василь Климчук і Валентин Щербачов вестимуть на КДР ТРК проект «Рано-вранці»

17 серпня Київська державна регіональна телерадіокомпанія запускає нову інформаційно-розважальну програму «Рано-вранці». Про це ТК повідомив генеральний директор КДР ТРК Олександр Савенко.

 

Як прокоментував  продюсер цього проекту Ігор Герасько, це буде прямоефірна програма, яка виходитиме з понеділка по п'ятницю з 06:00 до 08:00 години. Однак у майбутньому ефірний час планується збільшити.

 

«"Рано-вранці" - програма на початок дня для звичайних українців з абсолютно природними потребами в інформації на різні смаки та широкою спрямованістю за тематиками, яка буде подаватися в стислій та динамічній формі», - говорить Ігор Герасько. За його словами, новий проект розрахований на «аудиторію без обмежень».

 

Ведучими програми стануть Василь Климчук та директор ТРК «Спорт-Україна» Валентин Щербачов. Нагадаємо, Василь Климчук - колишній директор ТРК «Ера», де він вів ранкову програму «Доброго ранку, Україно». Восени 2009 року Василь Климчук почав вести ранкову програму «За кіровоградським часом» на Кіровоградській ОДТРК. У лютому 2010 року програму закрили.

 

Програма виходитиме з такими рубриками: «Новини», «Спорт», «Погода», «Ділові новини», «Гостьові майданчики», «Наше здоров'я», «Корисні поради», а також історична, церковна, кулінарна рубрики та інші.

 

Як заявив Олександр Савенко, наразі одним із пріоритетних завдань КДР ТРК є створення ранкового інформаційного блоку, а програма «Рано-вранці» стане першим кроком у зміні сітки мовлення.

 

Гендиректор зазначив, що на телерадіокомпанії відбудеться «пересипка» кадрів та будуть створені творчо-виробничі об'єднання: «До недавнього часу у нас було дві редакції інформації. Де таке існує в світі? Звичайно, будуть скорочення, це не наша забаганка, тут працює дійсно забагато людей - 366 чоловік в той час, коли в Хмельницькій компанії працює близько 170 чоловік, а за обсягами мовлення вони перевищують... Якщо люди виробляють продукції телевізійної і радійної набагато менше, ніж це роблять колеги в інших областях, треба подумати і визначитися, чому це трапляється».

 

Нагадаємо, під час прес-конференції 8 липня Олександр Савенко зазначив, що найближчим часом в структурі, яку він очолив, відбудуться скорочення, так звана «оптимізація».

 

Також пан Савенко повідомив, що збережеться проект «Перший громадський», але функції у нього будуть дещо змінені, окрім вже існуючих інформаційних програм, передбачається запустити низку нових проектів, зокрема під час виборчої кампанії: «Думаю, що через рік-два ми станемо дуже популярним і хорошим каналом», - говорить гендиректор КДР ТРК.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY