detector.media
10.08.2010 16:15
Віктор Вацко став коментатором каналу «Футбол»
Віктор Вацко став коментатором каналу «Футбол»

Телекоментатор Віктор Вацко приєднався до команди каналу «Футбол» - про це повідомляє прес-служба ТРК «Україна».

 

Віктор Вацко коментуватиме матчі Прем'єр-ліги України, чемпіонату Німеччини та інші футбольні змагання. За словами самого журналіста, він прийшов на канал «виконувати улюблену роботу». «Буде Ліга чемпіонів чи чемпіонат Англії - коментуватиму», - зазначає він.

 

Дебют коментатора на «Футболі» відбудеться у найближчу п'ятницю о 18.55 під час гри «Зоря» - «Іллічівець». «Перший матч для мене особливо цікавий, бо дуже добре знаю тренера "Іллічівця" Іллю Близнюка ще з часів кар'єри гравця», - сказав Віктор Вацко.

 

Як зазначив журналіст, його перехід на канал був ініціативою каналу «Футбол», а він просто прийняв пропозицію. «Можна сказати, зараз ми тільки сідаємо у корабель і виходимо у плавання», - додав телекоментатор.

 

Як повідомляла ТК, у травні цього року Віктор Вацко увійшов до списку коментаторів для матчів чемпіонату світу з футболу 2010 року.

 

Нагадаємо, Віктор Вацко сам професійно займався футболом. Вихованець львівської СДЮСШОР № 4 та тренера Юрія Тенетка грав у чемпіонаті області за кілька команд, але через травми був змушений завершити кар'єру. Віктор Вацко є випускником факультету журналістики Львівського університету, потрапив на телебачення у 1999 році. З того часу він коментував матчі на Першому національному, «Інтері», ICTV та каналах групи «Спорт». Також працював на матчах чемпіонатів світу з футболу 2006 і 2010 років, «Євро-2000» і «Євро-2008».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY